Commoflage 57

Ett helt nytt Commoflage med super special guest star Anders Hesselbom! Det leder som ni vet till konversationer som inte nödvändigtvis är varken relevanta eller intelligenta, men vi har roligt i alla fall. Dessutom spelar vi lite extra mycket SID-låtar, och som om inte det vore nog så har jag fått en email-intervju med musikern Julian Breeze! Han komponerade t.ex. ”Thanatos” som sedan allas husgud Rob Hubbard konverterade till C64. Vi pratar lite om innehållet i intervjun som kommer att publiceras i sin helhet här på siten under veckan, både på engelska och svenska så slipper man använda för många hjärnceller. Klicka igång nästan 90 minuter Commoflage nu direkt, why don’t you?

Commoflage 57

Låtlista
Mark Cooksey – Bomb Jack, SID

LMan – Hi Fi Sky, YouTube

Johan Andersson – Bombo, Remix64

Neil Brennan – Bazooka Bill, SID

David Whittaker – IO, SID

Julian Breeze? – Fat worm blows a sparky, YouTube

Thomas Detert – Sigma Seven (Chariots of Fire remix), Remix64

C64 Orchestra – Monty on the run, iTunes

David Whittaker – Armageddon man, SID

Rob Hubbard – Nemesis the Warlock, SID

2 Responses to “Commoflage 57”

  1. […] Och i avsnitt 57 av Commoflage gräver vi i vanlig ordning ner oss i den underbara C64-musiken. Lyssna här! […]

  2. Mats Larsson says:

    Mycket underhållande avsnitt på min ära. Angående Kung Fury så tycker jag ni var inne och nosade på vad jag sade till min kollega när den kom. Filmen är ju mer en blinkning till 80-talets film och spel posters. En tid då postern ofta var häftigare än själva filmen. Dessvärre något man inte kan säga om dagens posters…

Leave a Reply