Commoflage 60: 4-årsjubileum

Ja må vi leva! Commoflage fyller 4 och 60 samtidigt, det vill säga 64! Jag insåg just det. Jag tog mig förstås hem till hr. Hesselbom för samtal och musik, som sig bör. Bedrövligt nog är avsnittet bara 59 minuter långt. Vilken miss! Vi samtalar – eller snarare yrar – om bland annat Queen, Hubbards låtstölder, Retrogathering, skumma hemdatorer samt widescreen-spel. Vi gissar hejdlöst om saker vi inte vet något om (man måste ge folk nåt att kommentera om) och dessutom spelar vi en helt ny och exklusiv remix som ändå hann släppas innan programmet kom ut… Hoppas att ni har kul när ni lyssnar, vi hade kul när vi spelade in i alla fall och det är ju alltid nåt!

Commoflage 60!

Låtlista
Matt Gray – Last Ninja 2 The Streets Loader remix preview with Queen, Soundcloud
Johan Andersson – Battle Ships (Goes West Mix), Remix64
Ryuichi Sakamoto – Merry Christmas Mr. Lawrence (International Karate), iTunes
Philip Glass – Koyaanisqatsi (Delta), iTunes
Tomas Danko – Ja Ma Du Leva, SID
Kate Z. – Renegade 3 (Mummy gonna getcha mix), Remix64
MRT – Tai-Pan subtune 4 dubstep, Remix64

One Response to “Commoflage 60: 4-årsjubileum”

  1. Luna Jernberg says:

    Lyssnar nu 🙂

Leave a Reply