10 PRINT ”REMIX”:GOTO 10

Vad är Commoflage?

Commoflage är en kombination av utvecklingen av min andra podcast ”Helt Perfekt Ajekt” och en kneejerk-reaction på det faktum att ”Bitar Till Kaffet” inte spelar C64-remixar.

Mitt namn är Henrik Andersson, jag är 3X 4X år och växte upp med en härligt beige Commodore 64 och dess ljud. För mig lever musiken fortfarande kvar, även om spelen idag oftast känns ospelbara. Jag har alltid gillat remixar, covers, mashups och andra sätt att variera musik på, och alla de underbara människor som bearbetar gamla SID-låtar skapar en enorm skatt av musik som jag vill delge Dig här.

Kommentarer, önskningar och dödshot emottages tacksamt!

2 Responses to “10 PRINT ”REMIX”:GOTO 10”

  1. Nicklas Fenson says:

    COMMOFLAGE kommer bli hardgajvet!

  2. bittin says:

    Hittade hit från Bitar till Kaffet o kommer bli en givande lyssnare på denna podcasten tillsammans med: BTK och http://c64takeaway.com/ mer datamusik är aldrig fel 🙂

Leave a Reply