Commoflage 43: Spelklassiker Musik

Dagens avsnitt av Commoflage är samtidigt ett avsnitt av Spelklassiker Musik! Japp, jag fick göra ett litet gästavsnitt i den eminenta podcasten, så jag passade på att göra ett introduktions/best-of-avsnitt som är en utmärkt startpunkt för nya lyssnare samt en skön tillbakablick för er trogna lyssnare. Jag föreslår att ni knallar över till Spelklassiker Musiks hemsidespost för programmet och att ni förstås lyssnar på programmet – antingen här eller där. Det är samma avsnitt på båda ställen. Vela inte, ta en bara. Nästa gång blir det avsnitt 50!

Låtlista

2 Responses to “Commoflage 43: Spelklassiker Musik”

  1. Ola says:

    Tack för den sköna musik och alla nostalgiska minnen ifrån när datorer var underhållning 🙂

  2. Peter Söderlund liked this on Facebook.

Leave a Reply