Fyra igen!

Inte helt oväntat lyckas Commoflage med bedriften att placera sig som fyra i musikkategorin i Svenska Podradiopriset 2014. Efter en podcast som gett ut ett (1) avsnitt i januari. Totalt 89 röster, en ökning från förra året med fem (5) röster!

Helt ärligt så är jag faktiskt mycket tacksam för det stöd jag fått. Att hela 89 personer (nåja, emailadresser) beslutat att rösta på min lilla utsändning värmer mitt hjärta. En stund. Snart – ett nytt avsnitt… sort of. 🙂

Och så kan jag återanvända bilden från förra året:
fourth-place[1]

4 Responses to “Fyra igen!”

  1. David Lilja says:

    Det är väl inte fy skam? Heja heja!

  2. Ulrica Glinnerås liked this on Facebook.

  3. Klas Dahlén says:

    Klas Dahlén liked this on Facebook.

  4. Robert Walker says:

    Robert Walker liked this on Facebook.

Leave a Reply