Commoflage 41

I detta avsnitt av Commoflage får vi höra om en serie årtal, en tv-serie och jag säger inte ”Rob Hubbard” en enda gång. Va? Spendera 44 minuter här ändå, så får du lite rock, dunkadunka och så lite sedvanligt dyngsnack!

Låtlista

3 Responses to “Commoflage 41”

  1. Jonas Hultén says:

    Jag blev glatt överraskad när jag kom hit för att lyssna på ett gammalt avsnitt och hittade ett nytt!

  2. admin says:

    Det låter ju toppen! Du får hemskt gärna kolla in vår Facebook (länk till höger) så får man se lite extra ibland. 🙂

  3. Nu fick jag äntligen lyssna på detta avsnitt och jag gillade det stort! Bra variation av bra låtar och också riktigt intressant med ”tema”. 1942 var med i min första speldiskett jag köpte till Commodore 64 så låten sitter i ryggraden. 🙂

Leave a Reply