Podcastpriset snart slutröstat!

podradio-image-2013[1]

En nischad podcast som Commoflage vars avsnitt snittar på strax över 100 downloads kan inte förvänta sig att vinna Podradiopriset över andra mer etablerade – jag vågar säga det – mainstream-program. Ändå är det ju kul att vara med (jag anmälde inte mig själv till tävlingen bör tilläggas) och all reklam är bra reklam. Kanske.

Ni har ändå fram till midnatt på söndag (8 september) på er att rösta, och det skulle värma mitt hjärta om ni gjorde det. Kanske gör ni som några andra och pimpar podcasten för era vänner så vi kan få fler röster. Det vore toppen.

I skrivande stund har 50.000 röster skickats in, vilket är mer än dubbelt så många som förra året! Klicka iväg till: http://www.daytona.se/podradiopriset/2013

Dessutom sänder jag ikväll (tisdag) kl. 20:00 på SlayRadio så knalla dig också och lyssna lite!

Leave a Reply