Nytt Commoflage snaaaart!

På Facebook lovade jag att det skulle komma ett nytt avsnitt förra veckan – surprise! Inget avsnitt. Jag krånglade till det lite, så det blev inget. Nu lovar jag dock igen, på sanning, att det kommer ett avsnitt inom en vecka. Det blir också mer radioprogram på SLAYradio, men jag är osäker på hur schemat ser ut på kvällarna framöver så jag kan inte förutspå när. Dock kan jag lova att jag talar om det i förväg, annars blir det liksom lite dumt. Tills dess kan ni fundera på om ni känner till någon annan som legat i vulkanuppvärmda pooler i Nya Zeeland och visslat på SID-låtar. Nä, just det.

5 Responses to “Nytt Commoflage snaaaart!”

 1. David Lilja says:

  David Lilja liked this on Facebook.

 2. Martin Jernberg liked this on Facebook.

 3. Paul H-bom says:

  Paul H-bom liked this on Facebook.

 4. Lotta Ek says:

  Lotta Ek liked this on Facebook.

 5. Klas Dahlén says:

  Klas Dahlén liked this on Facebook.

Leave a Reply