Commoflage 24: Avsnitt 30

Avsnitt 30 heter avsnitt 24 – eller om det är tvärtom – men här är det i alla fall. Originalprogramledaren återvänder, till publikens högljudda jubel/protester. Ett flertal musikstycken spelas. Det pratas lite grann. Kort sagt: Här är ytterligare ett helt vanligt avsnitt av Commoflage. Enjoy! (Och berätta för dina vänner.)

Låtlista

One Response to “Commoflage 24: Avsnitt 30”

  1. Bernhard says:

    Jag har helt enkelt för många podcast-abo 😉
    Kom därför först igår ikapp avsnitt 30. Vad bra att du inte gav upp och tack till Anders från andra podcasts jag brukar lyssnar på för att han blåsade in livet i det här projektet igen.
    Att jag aldrig kommenterade innan berodde på att jag var nöjd med det jag fick och det här ska också bara vara en försäkran om att det finns lyssnare som tycker om hela projektet.

Leave a Reply