Hejdå!

Med i princip ingen respons på det senaste avsnittet, och evigt dalande nerladdningssiffror, har jag tagit beslutet att lägga ner Commoflage. Det har dessutom blivit svårare och svårare att hitta musik som jag verkligen vill spela i programmet. Härmed säger jag alltså ajöss, morsning, goodbye – thank you for playing!

6 Responses to “Hejdå!”

 1. zmürf says:

  Men… Nej! 🙁

 2. JemyM says:

  Väldigt tråkigt att höra, Commoflage var en av mina favoritpodcaster för bit-musik, en av de där jag lyssnade på så fort jag hade en ledig stund. Men jag förstår ditt beslut.

 3. admin says:

  JemyM: Som jag hoppas du läst redan så återvänder ju Commoflage.

 4. Misagon says:

  Tråkigt. Alltid väntat spänt på varje avsnitt. Nåja, hoppas att den nya killen håller samma höga nivå. Tack för alla gamla avsnitt!

 5. Hej!

  Jag har nyss upptäckt det här!

  Ska rekommendera det för mina spelintresserade vänner!

  Jag tycker det är trevligt med all musik och så, men det kanske vore en bra idé att få lite mer analyserande och tänkvärda diskussioner emellanåt? Kanske bjuda in lite folk till intervjuer och sådär. Det blir lite mycket namedropping ibland i dina program. Annars tycker jag att du gör ett rätt proffsigt program och du har gjort framsteg från när du började! Så när du kommit upp med nya ideer och tagit dig samman så hoppas jag på en fortsättning, kanske med en något bredare publik i åtanke?

 6. admin says:

  Hej Carl,

  tack för dina förslag. Jag skulle gärna ha intervjuer och diskussioner, dock är jag inte nåt vidare på att prata… Mina inspelningar är ibland kraftigt redigerade eftersom jag egentligen inte vet vad jag pratar om. 😀

  Mitt mål är i grunden bara att spela bra musik, men nån form av presentation måste man ju ha. Det här med bredare/större publik är ju ett dubbeleggat svärd. Ju mer folk som lyssnar, desto mer känner jag pressen att inte spela för udda musik, att inte prata för mycket goja. Det gör ju programmet tråkigare att göra – men samtidigt, om ingen lyssnar så är det ju meningslöst att anstränga sig alls. Det gäller att hitta balansen mellan självtillfredsställelse och horeri, så att säga.

  När Anders gjort några program så ska jag återkomma, förhoppningsvis med ett bättre program. Kanske vågar jag be någon om en intervju.

  Tack för att du lyssnar och hör av dig!

Leave a Reply