Commoflage 15

Wopsy, som vi brukar säga. Det betyder att hoppsan, jag missade att betala webhotellsräkningen IGEN. Men nu är vi tillbaka, och nu med avsnitt XV vilket är grekiska för ”let’s rock”! Ett par bra låtar här, och en som är ganska lång och lite sådär. Men lyssna ändå! Och kommentera, länka, Facebooka, allt det. Då blir jag glad som bara den, och det vill du väl?

Låtlista

3 Responses to “Commoflage 15”

 1. Christer says:

  Hoppsan. Jag visste inte att du gjorde radio. Kul nyhet. Man blev några år yngre helt plötsligt när man hör de gamla ljudvallarna från spel från medeltiden, ha ha. Nävars. Det var kul att kunna höra det i alla fall.

  ha’re

 2. Jan says:

  Endnu et fint show. Men altså, The Sacred Armour of Antiriad komponisten hedder Richard Joseph – ikke Joseph Richard. 🙂

 3. admin says:

  Oops! Jag verkar alltid göra nånting fel… 😀 Tack för rättelsen!

Leave a Reply