Commoflage 12

Meine freunde, willkommen aus Commoflage nummer 12! Idag bjuds det på lite rawk, lite dunkadunka, ett par Hubbard och så han Ovehand igen. En God Halvtimme, helt enkelt. Glöm inte att klicka på nån av dela-knapparna nedan, eller om ni använder iTunes så kan ni väl betygsätta programmet lite snabbt? Det gör stor skillnad för mig, personligen, i mitt liv. Vi syns 2012!

låtlista

4 Responses to “Commoflage 12”

 1. Klas says:

  Mycket bra program som vanligt! Fick en känsla av att Sonic Wanderer hämtat inspiration till synth-ljuden och ”beatet” från Firefox och Tip’s fina låt från amigademot Enigma. Kanske bara jag som tyckte så? 🙂
  Här är i alla fall Enigma på youtube:
  http://www.youtube.com/watch?v=19vh3eEEDjk

  Inget negativt dock. Det gjorde att jag fick lyssna på hederliga låtar igen 🙂

 2. Klas says:

  Nu när jag lyssnar så känner jag inte att den är särskilt lik längre 🙂
  Kanske i vissa partier…

 3. admin says:

  Genren ”spacesynth” av den här typen (Laserdance etc) låter gärna ganska lika rakt över. 😀

 4. Åke says:

  Den här Podcasten gör mig glad! Tack för den! Spela gärna Revel Crafts (som kanske numera kallar sig Zane Whitaker) Druid-remix

Leave a Reply