Commoflage 01

För att undvika ångesten inför att skriva den perfekta och attraktiva texten som får dig att lyssna på podcasten, så undlåter jag helt enkelt att tänka efter och skriver bara detta:

Commoflage är en podcast som handlar om remixar, covers, mashups och andra sätt att variera musik från den gamla hemdatorn Commodore 64. Dess fantastiska ljudchip SID användes till att skapa enorma mängder musik, mestadels under 80-talet.

I 37 minuter spelar jag några låtar jag valt ut, och du är välkommen att lämna en kommentar om programmet nedan! Nu börjar jag tänka efter för mycket och få ångest över texten, så jag klickar helt enkelt på ”Publicera” för premiärprogrammet! Grattis på födelsedagen!

Låtlista

4 Responses to “Commoflage 01”

 1. J says:

  Inte min typ av musik direkt, men helt klart lyssningsbart för ett par trötta och bakfulla öron. Keep it up.

 2. Waste says:

  Önskar såklart: Rambo II introlåt. Last ninja intro. Turrican theme (låt 2). Dessutom känns Commando rätt självskriven i nästa utgåva. ”Rock” on..

 3. Mats says:

  Så jääävla bra, kommer inte missa ett avsnitt! Jag vill höra remixar av låtarna i Fist II om det finns några bra dvs.

 4. Lotta says:

  INgen ångest behövs, det är ju toppen!

Leave a Reply